HaberlerSınav Duyuruları

2020 Bitki Koruma Ürünleri Bayilik ve Toptancılık Sınavı Hakkında Her Şey

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 17.10.2020 Cumartesi günü gerçekleştirmiş olduğu Bitki Koruma Ürünleri Bayilik ve Toptancılık Sınavı Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yapıldı. Sınavın bitmesi ile beraber adaylar gözlerini sonuçların açılanacağı tarihe çevirdiler. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanacak? Kitapçıklar Ne Zaman Yayımlanacak?

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Bitki Koruma Ürünlerinin Toptan ve Perakende Satılması ile Depolanması Hakkında Yönetmelik’ kapsamında Ankara Üniversitesi Sınav Yönetim Merkezi tarafından 11 Nisan 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı, sınavın tek merkezde ve yoğun katılımlı bir sınav olması ve ülke genelinde Covid-19 virüsü için alınan tedbirler nedeniyle tarafların karşılıklı onayıyla ileri bir tarihe ertelenmişti.

Bitki Koruma Ürünleri Bayilik ve Toptancılık Sınavı Sonuçları ne Zaman Açıklanacak?

Ankara, İstanbul ve İzmir illerinde yapılan Bitki Koruma Ürünleri Bayilik ve Toptancılık sınavın sonuçları 16 Kasım 2020 tarihinde açıklanacak.

Soru Kitapçıkları Yayımlandı Mı?

17.10.2020 tarihinde gerçekleştirilen T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bitki Koruma Ürünleri Bayi ve Toptancılık Sınavı sorularının adaylara yönelik olarak aday.ankara.edu.tr internet adresinde yayımlanması amacıyla sınavdan iki gün sonra 19.10.2020 tarihi 09:51:24:313 – 10:05:14:983 saatleri arasında izlemeye ve indirmeye açık olarak test yapılmıştır. Sistemde yapılan inceleme neticesinde kitapçıkların izlemeye ve indirmeye açık olduğu bu süre içinde 2579 adayın aday.ankara.edu.tr internet adresinde işlem yaptığı tespit edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.

Ankara Üniversitesi, Sınav Yönetim Merkezi

Sorulara Kitapçığına Nasıl Erişebilirim?

17 Ekim 2020 Cumartesi günü yapılan T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİ VE TOPTANCILIK SINAVI Cevaplı Soru Kitapçıklarına adaylar aday.ankara.edu.tr internet adresinden sisteme giriş yaparak ulaşabilirler.

Ankara Üniversitesi, Sınav Yönetim Merkezi

Sorulara Nasıl İtiraz Edebilirim?

Adaylar, sınav sorularına ilişkin itirazlarını 26 Ekim 2020 saat 17:00’ye kadar ıslak imzalı dilekçeyle şahsen ya da posta yoluyla ASYM’ye ulaştırmalıdır. Bu tarihten sonra ASYM’ye ulaşan dilekçeler dikkate alınmayacaktır. Adaylar, soru ve sonuçlara ilişkin itiraz başvurularını T.C. Ziraat Bankası Ankara Beşevler Şubesi Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Sınav Yönetim Merkezi IBAN: TR560001000799699103995014 numaralı hesaba 25 ₺ ((Yirmibeş Türk Lirası) (İtiraz edilecek her bir soru için 25 ₺ ücret yatırılması gerekmektedir.) itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontu, itiraz konusunun ve iletişim adreslerinin açıkça yazılı olduğu dilekçeyle şahsen ya da posta yoluyla ASYM’ye yapacaklardır.

Ankara Üniversitesi, Sınav Yönetim Merkezi

BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİ BAYİLİK VE TOPTANCILIK SINAVI HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ!

5 Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: Kopyalama Engellendi.